Real INELUS este un premix pentru obtinerea de gogosi inelus.

Malaxare:

Intai se pune apa, apoi se adauga premixul Real INELUS, dupa care se pune uleiul. Aluatul se omogenizeaza timp de 5-10 minute cu mixer, tel sau in malaxor.


Odihna - relaxarea aluatului:

Dupa malaxare, aluatul format se lasa pentru odihna timp de 10 minute, apoi se rastoarna in cuva masinii care a fost unsa in prealabil cu ulei pentru a se scurge intreaga cantitate de aluat. Prospetimea gogosilor creste odata cu cresterea timpului de odihna.


Prajirea aluatului:

Prajirea se realizeaza in masina automata de gogosi la temperatura de 190°C.

Dupa prajire are loc racirea si scurgerea gogosilor inelus de excesul de ulei. Gogosii pot fi ornati cu zahar pudra sau topping.


« Inapoi la Reteta de fabricatie si Formularul de comanda premix Real INELUS

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate