Real FURSEC este un premix pentru obtinere de fursecuri cu unt.

Malaxare:

Se introduc în cuva mixerului untul, zahãrul, sarea, dupã ce au fost atent cântãrite, si se amestecã la vitezã mare pânã se omogenizeazã si formeazã un amestec cremos. Odata cu acestea, se adauga si Real FURSEC. Se adaugã apoi fãina cernutã si se continuã malaxarea numai pânã se omogenizeazã amestecul.

NU supramalaxati pentru cã nu trebuie sã se dezvolte glutenul. Aluatul rezultat este suficient de tare încât sã poatã fi întins în foaie.

În cazul acestor fursecuri se recomandã utilizarea unor fãinuri mai slabe calitativ. În loc de vanilie se pot folosi si alte arome: migdale, rom, lãmâie etc.


Modelare:

Se toarnã aluatul cu ajutorul unui cornet de patiserie în diferite forme pe o tavã tapetatã cu hârtie pergament.


Coacere:

Fursecurile cu unt se coc la 190°C timp de circa 10 minute. Aceste fursecuri se pot face cu cacao, în acest scop fiind inlocuite 170 g fãinã cu 170 g cacao.

Dupã coacere se pot uni douã câte douã cu gem sau cremã.


« Inapoi la Reteta de fabricatie si Formularul de comanda premix Real FURSEC

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate