Real FOIETAJ SARAT este un premix pentru obtinere produse de patiserie si cofetarie din foietaj sarat.

Malaxare:

Se introduc in cuva malaxorului faina, drojdia emulsionata, premix Real FOIETAJ SARAT in putina apa; se porneste malaxorul la viteza mica si se adauga untul sau margarina, apoi apa in debit constant. Se malaxeaza pana la dezvoltarea completa a aluatului. Nu se cantaresc drojdia si sarea impreuna!


Fermentare:

Procesul de fermentare va avea loc timp de 30 minute la temperatura de 28-30°C


Divizare:

Aluatul se divizeaza in bucati de cate 90-100 g.


Modelare:

Fiecare bucata de aluat se modeleaza sub forma de fitil care se împleteste în opt. Se spoiesc cu urmatorul amestec: 1 L apa se amesteca cu 15 grame de faina, apoi se presara cu sare grunjoasa.

In loc de sare cu granulatie mare se pot folosi urmatoarele toppinguri: seminte de susan, ceapa deshidratata, amestec de ierburi aromate.


Coacerea aluatului:

  • Coacerea se realizeaza timp de 10-15 minute, cu aburire intensa in primul minut;
  • Temperatura de coacere trebuie sa fie de 190°C.

« Inapoi la Reteta de fabricatie si Formularul de comanda premix Real FOIETAJ SARAT

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate