Real HAMBURGER este un premix special creat pentru obtinerea unor chifle de hamburger, pufoase, cu coaja moale, cu forma specifica si aroma deosebita.
Framantarea aluatului:
Se realizeaza in malaxor unde se adauga toate ingredientele si se malaxeaza timp de 4 minute la viteza mica si 5 minute la viteza mare, cu o temperatura a aluatului de 26°C;
Odihna aluatului:
Dupa ce s-a framantat, aluatul se pune intr-un vas sau pe masa de lucru, se acopera pentru a nu face coaja si se lasa la relaxare circa 30 minute.
Divizarea aluatului se face manual sau pe linie, functie de necesitati.
Modelarea aluatului:
Modelarea aluatului se face pe rotund si se rostogoleste prin amestec de fulgi si seminte Real DECOR sau Real TOPPING, seminte de susan sau mac.
Dospirea:
Dospirea se face in dospitor sau pe masa de lucru la temperatura de 30 ºC, timp de 50-60 minute.
Coacerea aluatului:
- Coacerea se realizeaza cu vaporizare normala, timp de 20 minute;
- Temperatura de coacere trebuie sa fie de 240°C cu scadere pana la 200°C;
- Se vor coace cu aburire abundenta si curentul de aer inchis. In ultimele 5 minute se deschide curentul de aer.
« Inapoi la Reteta de fabricatie si Formularul de comanda premix Real HAMBURGER