Real CORNURI este un premix eficient pentru obtinerea cornurilor simple si umplute.

Framantarea aluatului:

Se realizeaza in malaxor unde se adauga toate ingredientele si se malaxeaza timp de 4 minute la viteza mica si 5 minute la viteza mare, cu o temperatura a aluatului de 26°C.


Odihna aluatului:

Dupa ce s-a framantat, aluatul se pune intr-un vas sau pe masa de lucru, se acopera pentru a nu face coaja si se lasa la relaxare circa 30 minute.

Divizarea aluatului se face manual sau pe linie, functie de necesitati.


Modelarea aluatului:

Modelarea aluatului se face pe lung, se rostogoleste prin amestec de miere si nuca sau se umple cu creme, gemuri, jeleuri, ciocolata.


Dospirea:

Dospirea se face in dospitor sau pe masa de lucru la temperatura de 30 ºC, timp de 50-60 de minute.


Coacerea aluatului:

  • Coacerea se realizeaza cu vaporizare normala, timp de 20 minute;
  • Temperatura de coacere trebuie sa fie de 240°C cu scadere pana la 200°C;
  • Se vor coace cu aburire abundenta si curentul de aer inchis. In ultimele 5 minute se deschide curentul de aer.

Daca am multe cunostinte sau multi prieteni care produc specialitati, pot sa recomand premixul Real CORNURI?

Desigur, si puteti beneficia de un discount de 1% in produse din valoarea marfii livrate de Real T.D.C. catre fiecare prieten al dvs, pe toata durata colaborarii Real T.D.C. cu acesta.


Cum pot achizitiona premixul Real CORNURI de la Real T.D.C.?

Pe baza unei comenzi ferme, cu 3-5 zile inainte de livrare. Plata se face la livrare.
Transportul este inclus in pret numai pe raza minicipiului BUCURESTI. Pentru celelalte zone ale tarii, transportul se face cu curierul ales de beneficiar sau cu TCE in termen de 24 ore. Contravaloarea transportului este achitata de beneficiar.
Pentru optimizarea costurilor si securizarea marfii prin infoliere si paletizare va recomandam sa va aprovizionati de 1-2 ori/luna.


« Inapoi la Reteta de fabricatie si Formularul de comanda premix Real CORNURI

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate