INDAGRA (Bucuresti, ROMANIA)
Expozitie internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si industriei alimentare cu locatia in Bucuresti, Romania.

Agricultura reprezinta un domeniu extrem de generos pentru economia romaneasca, dar oricat de mare se dovedeste potentialul oferit de acest domeniu de activitate, el nu poate fi valorificat la justa sa capacitate fara o modernizare si retehnologizare rapida. Pentru a contribui la dezvoltarea si eficientizarea acestui sector, ROMEXPO organizeaza de mai bine de un deceniu INDAGRA, manifestare internationala specializata a carei tematica abordeaza agricultura, zootehnia si industria alimentara.

 

George Cojocaru – Presedinte ROMEXPO S.A.


AGRARIA (Cluj Napoca, ROMANIA)
Agraria este un targ international pentru agricultura, industrie alimentara si ambalaje alimentare cu locatia in Cluj Napoca, Romania.

Expo Transilvania a devenit unul din cei mai importanti organizatori de expozitii din Romania si primul din Transilvania, de mai bine de 15 ani.


FOODTECH (Plovdiv, BULGARIA)
Manifestarea expozitionala a targului international FFODTECH agreata de UFI din 2003 s-a desfasurat la Centrul Expozitional al TI Plovdiv, concomitent cu Targul international de bunuri de consum – SPING FAIR, targ recunoscut international ca se desfasoara anual din 1891. La FOODTECH au participat peste 410 firme din 26 tari si peste 150.000 vizitatori.


INTERNATIONAL AGRICULTURAL FAIR (Novi Sad, SERBIA)
Manifestarea expozitionala a targului international pentru agricultura agreata de UFI din 1958 s-a desfasurat la Centrul Expozitional al TI Novi Sad si a inregistrat peste 650.000 vizitatori din toata lumea.

Cu peste 2000 de expozanti si cu produse si servicii din peste 60 tari, INTERNATIONAL AGRICULTURAL FAIR contribuie la dezvoltarea agriculturii, industriei alimentare si cresterii animalelor din Serbia si din regiune, constiuind in acelasi timp locul unde interesele producatorilor din aceste sfere de afaceri se intrepatrund.

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate