Aparitie in revista de specialitate Brutarul Cofetarul - Mai 2007

Societatea Real T.D.C. ofera producatorilor si procesatorilor din domeniul panificatie-patiserie-cofetarie, in special premixuri ce asigura o procesare simpla si rapida, ceea ce in conditiile efectului de graba prin care trece societatea, aduce un aport important in satisfacerea consumatorului de produs finit. Doamna Loredana Latis, director general al acestei societati ne-a expus mai concret produsele oferite: „Real T.D.C. vine in intampinarea nevoilor clientilor sai prin realizarea de premixuri pentru panificatie si patiserie care conduc la obtinerea de produse ... Citeste mai departe »


Aparitie in revista de specialitate Brutarul Cofetarul - Septembrie 2007

Real T.D.C. este o companie cunoscuta in domeniul panificatiei pentru gama larga de amelioratori pe care o distribuie. Un al obiect de activitate al societatii este consultanta in domeniul implementarii sistemului de management HACCP. Doamna Loredana Latis, managerul societatii explica importanta implementarii acestui sistem, care aduce un plus de siguranta si organizare in orice societate de profil. “Cel mai important avantaj al acestui sistem este asigurarea unei calitati constante care conduce la o crestere a satisfactiei clientului, ceea ce determina marirea cifrei de afaceri ... Citeste mai departe »


Aparitie in revista de specialitate Brutarul Cofetarul - Octombrie 2008

In calitate de producator, societatea Real T.D.C. propune o gama de premixuri special proiectate si dezvoltate pentru tipologia si particularitatile brutarilor si patiserilor din tara noastra, oferind materii prime destinate obtinerii celor mai consacrate produse finite romanesti. Astfel, paleta de produse include, conform spuselor doamnei Loredana Latis, director general al Real T.D.C., „premixuri pentru obtinerea produselor de patiserie: cozonaci fabricati prin metoda directa, fara adaos de oua si lapte, gogosi, fursecuri, croissante, checuri, foi rulada, precum si premixuri ... Citeste mai departe »


Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate