Conservant branza vaciUn nou conservant pentru branza de vaci de la Danisco ofera producatorilor o alternativa naturala la predecesorii sai chimici, spune compania.
MicroGARD poate fi utilizat la temperaturi mai mari de umplere a conservant sorbat de potasiu chimice care ar putea fi utilizate la temperaturi de peste 45°F / 7°C, in conformitate cu Danisco.

Centrul de FDA pentru Siguranta Alimentara si Nutritie Aplicata (CFSAN), a revizuit dovezi stiintifice cu privire la eficacitatea conservantului MicroGARD 430 si le-a acceptat pentru utilizare ca un inhibitor microbian in umplutura de branza pana la 55°F (13°C), a declarat gigantul ingredientului.

Danisco sustine ca temperatura mai mare de procesare imbunatateste textura si gustul branzei de vaci traditionale si va salva producatorii de timp si energie.

Compus din lapte degresat, fermentat, sub forma de pudra de grad A, non-rBST, ingredientul a fost conceput pentru a reduce cresterea unei game largi de bacterii daunatoare si de deteriorare, precum si diverse drojdii si mucegaiuri.

Noul conservant face parte din familia de ingrediente Danisco Care4U, ingrediente naturale de protectie a produselor alimentare, care, spune compania, prevede bioprotectie durabila pentru industria alimentara.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate