Din experienta noastra in domeniul consultantei ISO-HACCP stim ca intotdeauna iti doresti sa faci fata cu brio unui control al autoritatilor sanitare sau sa te certifici in cel mai scurt timp posibil si cu cat mai putine resurse alocate proiectului de siguranta alimentara.

Tocmai ai deschis o patiserie, gogoserie, brutarie, covrigarie, fast-food, restaurant sau orice alta activitate corelata cu industria alimentara si vrei sa fii in legalitate? Sau ti se anunta un control sanitar si vrei sa faci fata cu succes? Sa le castigi admiratia si stima? Sau pur si simplu vrei sa iti reduci costurile noncalitatii? Sau doresti sa castigi mai usor increderea beneficiarilor tai? Sau stima angajatilor tai?

Noi te putem ajuta! De aceea, venim in intampinarea nevoilor tale prin serviciile noastre de consultanta rapida, care sa-ti permita obtinerea celui mai bun rezultat in cel mai scurt timp.

Cele mai importante informatii le gasesti in sectiunea Consultanta, iar daca ai mici nalamuriri sau cauti raspunsuri la intrebari specifice business-ului tau, nu ezita sa ne contactezi utilizand formularul de contact (cu mentiunea pentru Departamentul Consultanta), sau sa ne suni la unul din urmatoarele numere de telefon: +40(243) 280.857; +40(749) 012.381. Iti promitem ca vei primi un raspuns prompt!

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate