Din experienta noastra in domeniul consultantei ISO-HACCP stim ca intotdeauna iti doresti sa faci fata cu brio unui control al autoritatilor sanitare sau sa te certifici in cel mai scurt timp posibil si cu cat mai putine resurse alocate proiectului de siguranta alimentara.

Tocmai ai deschis o patiserie, gogoserie, brutarie, covrigarie, fast-food, restaurant sau orice alta activitate corelata cu industria alimentara si vrei sa fii in legalitate? Sau ti se anunta un control sanitar si vrei sa faci fata cu succes? Sa le castigi admiratia si stima? Sau pur si simplu vrei sa iti reduci costurile noncalitatii? Sau doresti sa castigi mai usor increderea beneficiarilor tai? Sau stima angajatilor tai?

Noi te putem ajuta! De aceea, venim in intampinarea nevoilor tale prin serviciile noastre de consultanta rapida, care sa-ti permita obtinerea celui mai bun rezultat in cel mai scurt timp.

Cele mai importante informatii le gasesti in sectiunea Consultanta, iar daca ai mici nalamuriri sau cauti raspunsuri la intrebari specifice business-ului tau, nu ezita sa ne contactezi utilizand formularul de contact (cu mentiunea pentru Departamentul Consultanta), sau sa ne suni la unul din urmatoarele numere de telefon: +40(749) 012.381. Iti promitem ca vei primi un raspuns prompt!

Instruire intreg personal conform HACCP – ISO 22000 in numai o zi!

De ce am nevoie sa fie personalul meu instruit?

Conform cerintelor HACCP fiecare agent economic din lantul alimentar trebuie sa faca dovada faptului ca a instruit personalul in conformitate cu cerintele de siguranta alimentului.

Daca nu vrei sau nu ai timp ca sa participi tu insuti la un curs ISO 22000 sau HACCP, cu durata de 2-3 zile pline, atunci poti apela cu incredere la noi sa venim la tine si sa iti instruim personalul pentru 2-4 ore.

Cum este posibil asa de repede?

Prin deplasarea lectorului nostru la sediul companiei tale, inarmat cu un laptop, proiector si suporti de curs gata tipariti unde sa explice pe durata a 2-4 ore elementele esentiale de siguranta alimentului conform cerintelor HACCP - ISO 22000. Si are nevoie doar de o sala cu scaune si un perete gol pentru a putea utiliza videoproiectorul.

Ce obtin dupa o zi?

Dupa instruire, pe baza procesului verbal de instruire si a evaluarii personalului se intocmesc diplomele de participare care fac dovada faptului ca personalul respectiv a participat la instruire.

Ce trebuie sa fac pentru a obtine documentatia ISO 22000?
  1. Contacteaza-ne!
  2. Noi solicitam informatii si iti facem oferta!
  3. Semnam contractul, achiti avansul si pregatim documentatia!
  4. Predam documentatia, achiti diferenta si respiri usurat!
Ce costuri implica obtinerea documentatiei pentru standardul ISO 22000?

Preturi de la 400 Euro+TVA, functie de numarul de persoane instruite.

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate