Din experienta noastra in domeniul consultantei ISO-HACCP stim ca intotdeauna iti doresti sa faci fata cu brio unui control al autoritatilor sanitare sau sa te certifici in cel mai scurt timp posibil si cu cat mai putine resurse alocate proiectului de siguranta alimentara.

Tocmai ai deschis o patiserie, gogoserie, brutarie, covrigarie, fast-food, restaurant sau orice alta activitate corelata cu industria alimentara si vrei sa fii in legalitate? Sau ti se anunta un control sanitar si vrei sa faci fata cu succes? Sa le castigi admiratia si stima? Sau pur si simplu vrei sa iti reduci costurile noncalitatii? Sau doresti sa castigi mai usor increderea beneficiarilor tai? Sau stima angajatilor tai?

Noi te putem ajuta! De aceea, venim in intampinarea nevoilor tale prin serviciile noastre de consultanta rapida, care sa-ti permita obtinerea celui mai bun rezultat in cel mai scurt timp.

Cele mai importante informatii le gasesti in sectiunea Consultanta, iar daca ai mici nalamuriri sau cauti raspunsuri la intrebari specifice business-ului tau, nu ezita sa ne contactezi utilizand formularul de contact (cu mentiunea pentru Departamentul Consultanta), sau sa ne suni la unul din urmatoarele numere de telefon: +40(749) 012.381. Iti promitem ca vei primi un raspuns prompt!

Documentatie ISO 22000 in numai o saptamana!

In numai o saptamana, poti avea intraga documentatie in conformitate cu cerintele ISO 22000 la tine in firma, gata printata si predata specialistilor tai.

Cum este posibil asa repede?

Prin implicarea cu maxim devotament al consultantului Real T.D.C. pus la dispozitia ta 100% si care prin experienta acumulata de-a lungul anilor are capacitatea de a identifica foarte rapid nevoile tale si de a raspunde tuturor asteptarilor tale.

Ce obtin dupa o saptamana?

Dupa o saptamana plina pentru consultantul Real T.D.C. dedicata in totalitate tie, vei avea toate cerintele sistemului de siguranta alimentara imdeplinite:

  • toate procedurile si instructiunile de lucru care sa descrie metodele aprobate pentru functionarea proceselor din compania ta;
  • un sistem eficient de control al documentelor specifice - proceduri, instructiuni, inregistrari;
  • un personal mai bine instruit si care are cunostinte despre cerintele obligatorii in siguranta alimentara;

Programe preliminare care cuprind:

  • bune practici de fabricatie (GMP) sunt cele care asigura ca produsele sunt fabricate / depozitate/ manipulate corespunzator si controlate pe intreg fluxul tehnologic in conformitate ce destinatia specifica a acestora;
  • bune practici de igiena (GHP) sunt cele care asigura ca produsele sunt fabricate / depozitate/ manipulate in conditii de maxima igiena si controlate pe intreg fluxul tehnologic in conformitate ce destinatia specifica a acestora;
  • bune practici de distributie;
  • planul HACCP pentru fiecare produs sau clasa de produse;
  • realizarea specificatiilor tehnice, diagramelor de flux si descrierea proceselor de fabricatie ale produselor;
  • identificarea riscurilor care pot aparea, determinarea limitelor critice ale acestor riscuri si alegerea masurilor de control;
  • identificarea punctelor critice pe parcursul fluxului tehnologic si controlul riguros al acestora, controlul si monitorizarea, identificarea actiunilor corective care se iau in cazul in care limitele critice sunt depasite;
  • identificarea persoanei responsabile si autoritatea care inregistreaza datele;
  • plan pentru verificarea planului HACCP;
  • un sistem de trasabilitate a produsului pentru a ne asigura ca putem retrage un lot de pe piata in orice moment;
  • controlul produsului neconform, identificarea si eliminarea cauzei neconformitatii si elaborarea de masuri preventive.
Ce trebuie sa fac pentru a obtine documentatia ISO 22000?
  1. Contacteaza-ne!
  2. Noi solicitam informatii si iti facem oferta!
  3. Semnam contractul, achiti avansul si pregatim documentatia!
  4. Predam documentatia, achiti diferenta si respiri usurat!
Ce costuri implica obtinerea documentatiei pentru standardul ISO 22000?

Preturi incepand de la 600 Euro+TVA, functie de marimea unitatii si gama de produse.

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate