Din experienta noastra in domeniul consultantei ISO-HACCP stim ca intotdeauna iti doresti sa faci fata cu brio unui control al autoritatilor sanitare sau sa te certifici in cel mai scurt timp posibil si cu cat mai putine resurse alocate proiectului de siguranta alimentara.

Tocmai ai deschis o patiserie, gogoserie, brutarie, covrigarie, fast-food, restaurant sau orice alta activitate corelata cu industria alimentara si vrei sa fii in legalitate? Sau ti se anunta un control sanitar si vrei sa faci fata cu succes? Sa le castigi admiratia si stima? Sau pur si simplu vrei sa iti reduci costurile noncalitatii? Sau doresti sa castigi mai usor increderea beneficiarilor tai? Sau stima angajatilor tai?

Noi te putem ajuta! De aceea, venim in intampinarea nevoilor tale prin serviciile noastre de consultanta rapida, care sa-ti permita obtinerea celui mai bun rezultat in cel mai scurt timp.

Cele mai importante informatii le gasesti in sectiunea Consultanta, iar daca ai mici nalamuriri sau cauti raspunsuri la intrebari specifice business-ului tau, nu ezita sa ne contactezi utilizand formularul de contact (cu mentiunea pentru Departamentul Consultanta), sau sa ne suni la unul din urmatoarele numere de telefon: +40(749) 012.381. Iti promitem ca vei primi un raspuns prompt!

Compartimentare Fabrica conform HACCP – ISO 22000 in numai o zi!

De ce am nevoie de compartimentare fabrica?

Conform cerintelor HACCP fiecare agent economic din lantul alimentar trebuie sa faca dovada faptului ca amplasamentul respecta separarea fluxurilor salubre de cele insalubre, ale celor crude de finite.

Daca te gandesti sa construiesti sau ai deja un restaurant, fast-food, patiserie, brutarie sau orice alta fabrica, acum este momentul optim sa ne contactezi pentru a evita amenzile din timpul controalelor autoritatilor sanitar-veterinare.

Cum este posibil asa de repede?

Prin trimiterea schitei/ releveului amplasamentului tau prin fax sau mail la sediul nostru, achitarea avansului si dedicarea unui consultant al nostru numai pentru tine - toata ziua respectiva si urmatoarea.

Ce obtin dupa o zi?

A doua zi primesti schita cu compartimentarile dorite, in cel putin 2 variante impreuna cu un raport de audit in care gasesti specificate cerintele de construire, finisaje, etc. Astfel, toate grijile tale au luat sfarsit si poti incepe construcita sau modernizarea unitatii tale cu toata increderea ca ai pozitionat corect:

  • anexele personalului: vestiare, grupuri sanitare, sala mese, depozit igienizare, vestiar vizitatori;
  • unitate productie compartimentata in sali diferite: receptie materii prime, depozitare, preparare solutii, curatare, preparare, coacere, racire, ambalare, etichetare, depozitare, expeditie.
Ce trebuie sa fac pentru a obtine documentatia ISO 22000?
  1. Contacteaza-ne!
  2. Noi solicitam informatii si iti facem oferta!
  3. Semnam contractul, achiti avansul si pregatim documentatia!
  4. Predam documentatia, achiti diferenta si respiri usurat!
Ce costuri implica obtinerea documentatiei pentru standardul ISO 22000?

Preturi de la 500 Euro+TVA pentru fiecare ramura de activitate.

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate