Titan S.A. este membra a grupului austriac LLI Euromills, se numara printre liderii pietei de morarit si panificatie din Romania si este, totodata, o marca de traditie. Titan comercializeaza de la produse de baza: faina, malai, gris, pesmet, pana la produse finite de tipul cerealelor, painii, cozonacilor si produse de patiserie.

Misiunea noastra este fabricarea si distributia de produse de inalta calitate si siguranta care sa corespunda nevoilor in permanenta schimbare ale pietei. Pentru a ne indeplini aceasta misiune avem nevoie de furnizori seriosi, pe care sa ne putem baza si care sa ne ofere materii prime de cea mai buna calitate.

Compania Real T.D.C., furnizor de materii prime si premixuri pentru industria de panificatie, s-a dovedit a fi inca din anul 2005 nu doar un furnizor, ci un adevarat partener de afaceri, care a inteles perfect cum se construieste o relatie de colaborare serioasa, eficienta si benefica de ambele parti.

Recomandam cu onestitate si caldura societatea Real T.D.C. SRL tuturor firmelor care doresc o relatie de afaceri solida, pe termen lung.

Cu consideratie,
Director Aprovizionare
Michail Poutsiakas


[+] mareste - click pentru a mari

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate