Scrisoare de recomandare de la Grupul VEL PITAR
Prin construirea unei relatii bazate pe incredere cu Real T.D.C. SRL, printr-o comunicare fructuasa pentru ambele parti si prin impartasirea aceleiasi viziuni de succes, suntem placut impresionati de calitatile echipei REAL T.D.C. care in decursul timpului si-a adaptat continuu activitatea de productie, venind in intampinarea nevoilor noastre. Prin parteneriatul nostru cu REAL T.D.C... Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la Titan SA
Compania Real T.D.C., furnizor de materii prime si premixuri pentru industria de panificatie, s-a dovedit a fi inca din anul 2005 nu doar un furnizor, ci un adevarat partener de afaceri, care a inteles perfect cum se construieste o relatie de colaborare serioasa, eficienta si benefica de ambele parti. Recomandam cu onestitate si caldura societatea Real T.D.C. SRL tuturor firmelor care doresc... Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la InterAgro SA
Colaborarea noastra cu S.C. Real T.D.C. este una foarte buna, relatia dintre noi si reprezentantii firmei fiind una pe care dorim sa o avem cu toti colaboratorii. Va multumim pentru promptitudinea cu care s-a raspuns solicitarilor venite din partea societatii noastre, precum si intelegerea de care s-a dat dovada... Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la SC Sima Prod SRL - Springtime
Pentru a garanta calitatea constanta a produselor noastre, procesul de aprovizionare cu materii prime este strict controlat si supravegheat si astfel, unul din cei mai seriosi furnizori ai nostri s-a dovedit a fi SC REAL T.D.C. SRL, care de-a lungul celor cinci ani de colaborare ne-a impresionat in mod placut prin seriozitate, responsabilitate, onestitate si competenta... Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la SC Can Serv SRL - Primavara
Suntem foarte placut impresionati de deschiderea, promptitudinea si profesionalismul echipei REAL T.D.C. care pe durata intregii nostre colaborari ne-a sustinut in demersurile noastre prin livrari la timp, calitatea produselor, respectartea tuturor clauzelor contractuale si acordarea de asistenta tehnica de specialitate...Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la SC Lido Garbea SRL
Prin deschiderea si compepenta echipei Real T.D.C., care s-a dovedit a fi un furnizor de valoare pentru compania noastra, am reusit sa gasim solutii tehnologice la orice provocare ivita in procesul de productie al painii si al produselor de patiserie si astfel sa obtinem o calitate constanta a produselor noastre. SC Real T.D.C. SRL este un partener valoros in dezvoltarea noastra... Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la Spicul SA
Unul din partenerii si furnizorii nostri de incredere este REAL T.D.C. SRL, furnizor de premixuri panificatie si paste fainoase, care prin calitatea produselor furnizate si deschiderea, seriozitatea si competenta echipei sale si-a castigat locul printre cei mai buni colaboratori ai nostri. Echipei Real T.D.C. ne-a castigat increderea in formarea si derularea unui parteneriat solid... Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la Panesim SRL
Suntem foarte incantati de politica firmei REAL T.D.C. care s-a dovedit a fi orientata catre identificarea nevoilor SC PANESIM SRL prin asigurarea unor servicii de consultanta in tehnologie de obtinere a produselor de panificatie-patiserie, prin dezvoltatea continua de noi produse care sa satisfaca cerintele noastre, precum si prin asigurarea unei livrari prompte, rapide si de calitate... Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la Spicons Impex SRL
SC Spicons Impex SRL, producator de paine si produse din panificatie in Fetesti si Cerna-Voda, colaboreaza cu SC REAL T.D.C. SRL din anul 2003 in implementarea sistemului HACCP la cele doua unitati, precum si furnizarea de premixuri, amelioratori, fainuri precum si elaborarea retetelor pentru specialitatile din fabricatie. Colaborarea este excelenta si... Citeste mai departe »


Scrisoare de recomandare de la SC Teju SRL
Din 2005 si pana in prezent, Dna Loredana Latis este persoana de baza in parteneriatul nostru, unde are o functie extrem de importanta si cu responsabilitati multiple si complexe atat in relatiile comerciale cu amelioratori si premixuri pentru unitatea noastra cat si cu consultanta acordata continuu in implementarea si mentinerea sistemului ISO 22000... Citeste mai departe »

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate