Datorita relatiilor de colaborare in parteneriat deosebit de bune si constructive, incepute inca din anul 2005 intre firma noastra si SC REAL T.D.C. SRL am realizat procesul de concepere si implementare al standardului de siguranta alimentara impreuna, proces care s-a desfasurat in conditii deosebite de profesionalism si incredere.

Din 2005 si pana in prezent,Dl Catalin Laris, ca reprezentant al SC REAL T.D.C. SRL, este persoana de baza in parteneriatul nostru, unde are o functie extrem de importanta si cu responsabilitati multiple si complexe atat in relatiile comerciale cu amelioratori si premixuri pentru unitatea noastra cat si cu consultanta acordata continuu in implementarea si mentinerea sistemului ISO 22000.

In toata aceasta perioada in care a colaborat cu intreg colectivul nostru, tot personalul REAL T.D.C. ne-a impresiont foarte placut printr-o educatie deosebita, o seriozitate aparte, o imaginatie creativa si o daruire foarte benefica si constructiva pentru compania noastra.

Si astfel, caracterul intregii echipe REAL T.D.C., plina de onestitate, constiinciozitate, seriozitate, tenacitate si implicare in relatiile cu cei din jurul ei, ne-au determinat sa asezam pe hartie aceste ganduri care sa-i recunoasca valoarea profesionala si umana. Prin experienta noastra traita in preajma ei, avem convingerea ca intreaga companie REAL T.D.C. va avea un viitor foarte luminos, plin de realizari si provocari spre propria dezvoltare, atat pe plan personal, cat si profesional.


[+] mareste - click pentru a mari

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate