O diferenta semnificativa intre SIMA PROD si alte fabrici de resort este reprezentata de faptul ca ingredientele folosite in prepararea produselor (ce ajung la consumatori) sunt asigurate cu o tehnologie moderna, calitate superioara si o politica de productie unitara.

Consumatorul cu necesitatile si dorintele lui este axul in jurul caruia se concentreaza intreaga activitate a SC SIMA PROD SRL (Springtime). Pentru a reusi, incurajam inovatia, dam dovada de flexibilitate si receptivitate, comunicam deschis si astfel oferim cea mai buna servire, calitate, igiena si atmosfera.

Pentru a garanta calitatea constanta a produselor noastre, procesul de aprovizionare cu materii prime este strict controlat si supravegheat si astfel, unul din cei mai seriosi furnizori ai nostri s-a dovedit a fi SC REAL T.D.C. SRL, care de-a lungul celor cinci ani de colaborare ne-a impresionat in mod placut prin seriozitate, responsabilitate, onestitate si competenta.

Astfel, prin acordarea de consultanta tehnica de specialitate, prin implicarea in proiectele noastre de dezvoltare, prin asigurarea la timp a comenzilor si respectarea calitatii produselor, REAL T.D.C. si-a castigat locul in topul furnizorilor nostri preferati de materii prime, amelioratori si premixuri de panificatie-patiserie.


[+] mareste - click pentru a mari

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate