Suntem eficienti in timp record si crestem intr-un an cat altii in 10 - asa poate fi caracterizata echipa noastra de management, echipa ce a beneficiat de viziunea unui om cu un caracter puternic, om ce acorda fiecaruia o sansa de afirmare. Avantajul de a fi cu un pas inaintea tuturor si de a intelege potentialul unei afaceri inainte ca altii sa se gandeasca la afacerea in sine, suplineste orice infuzie de capital.

Astfel, din anul 2005 de cand colaboram cu SC REAL T.D.C. SRL am impartasit impreuna aceeasi viziune orientata spre succes, seriozitate, calitate competenta si dezvoltare.

In acest sens, suntem foarte placut impresionati de deschiderea, promptitudinea si profesionalismul echipei REAL T.D.C. care pe durata intregii nostre colaborari ne-a sustinut in demersurile noastre prin livrari la timp, calitatea produselor, respectartea tuturor clauzelor contractuale si acordarea de asistenta tehnica de specialitate.

Aceasta scrisoare reprezinta dovada vie a colaborarii si comunicarii noastre in decursul anilor in care am impartasit si impartasim aceeasi viziune.


[+] mareste - click pentru a mari

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate