Societatea comerciala PANESIM SRL a luat fiinta in anul 1997, este reprezentata prin administrator D-na Sima Liliana, are un personal de 50 angajati si o experienta indelungata pe piata din Romania, unde a reusit sa se impuna ca producator de incredere pentru produse de panificatie si patiserie.

Atat furnizorii, cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre.

In lunga noastra experienta cu furnizorii nostri, pe care de-a lungul timpului i-am selectat pe criterii bine stabilite de calitate, seriozitate si competenta, am avut si avem deosebita placere sa colaboram cu D-na Loredana Latis in calitate de reprezentant al SC REAL T.D.C. SRL, cu care am construit o relatie bazata pe incredere, profesionalism si deschidere spre dezvoltarea ambelor companii.

In acest sens, suntem foarte incantati de politica firmei REAL T.D.C. care s-a dovedit a fi orientata catre identificarea nevoilor SC PANESIM SRL prin asigurarea unor servicii de consultanta in tehnologie de obtinere a produselor de panificatie-patiserie, prin dezvoltatea continua de noi produse care sa satisfaca cerintele noastre, precum si prin asigurarea unei livrari prompte, rapide si de calitate.

Prin aceste randuri, SC PANESIM SRL aduce un salut calduros colaboratorului sau SC REAL T.D.C. SRL pentru implicarea, comunicarea, devotamentul si viziunea comuna in derularea relatiilor comerciale de-a lungul anilor.

Cu deosebita consideratie,
Sima Liliana
Administrator SC PANESIM SRL


[+] mareste - click pentru a mari

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate