SC Onix International Comimpex SRL este o companie puternica cu activitate in industria de panificatie, care prin atentia indreptata asupra cerintelor clientilor nostri, am reusit intr-un timp relativ scurt sa ne impunem ca unul din cei mai importanti producatori de paine si produse de patiserie din piata...
Prin valorile nostre care ne conduc in aceasta misiune importanta, asiguram clientilor nostri produse de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, precum si o livrare prompta in cele mai stricte conditii de igiena alimentara...
In acest sens, o atentie deosebita a noastra se indreapta spre furnizorii nostri... care sunt atent selectionati pe criterii de seriozitate, competenta, flexibilitate si profesionalism..
Unul din cei mai importanti furnizori de premixuri si materii prime pentru industria alimentara este SC REAL T.D.C. SRL reprezentata de Ionela Ghinescu , care de-a lungul timpului ne-a sustinut in indeplinirea obiectivelor noastre, ne-a sprijinit cu consultanta tehnica de specialitate, ne-a livrat comenzile in timpul si cantitatile stabilite si asttfel...am construit o relatie bazata pe incredere, respect, corectitudine si profesionalism..
Deoarece noi stim cat de important este un furnizor in desfasurarea activitatii noastre si in atingerea succesului...apreciem in mod deosebit relatia noastra de afaceri cu SC REAL T.D.C. SRL cu care avem un parteneriat reciproc avantajos, bazat pe cele mai oneste si profitabile principii de colaborare..
Astfel, recomandam cu caldura compania SC REAL T.D.C. SRL ca fiind un partener de incredere, loial, cu initiativa, atent la nevoile clientilor si bine pregatit profesional.
Cu prietenie,


[+] mareste - click pentru a mari

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate