Societatea LIDO GARBEA a fost infiintata in 1993 de Dl George Garbea, care printr-un program managerial orientat spre cerintele clientului a obtinut rezultate foarte impresionante, care au condus in 2003 la achizitionarea de hale si terenuri, in 2004 la inaugurarwa primei unitati de morarit Lido Garbea, in 2005 la productia pe cele 2 linii de productie paine pe cuptoare tunel si vatra, reinnoirea parcului auto, pentru ca in 2008 sa fie inaugurata oficial noua moara Buhle cu o investitie de peste 3 milioane euro.

Pentru a continua acest drum orientat spre investitii si dezvoltare al SC LIDO GARBEA SRL, acordam o importanta deosebita calitatii materiilor prime achizitionate, astfel incat procesul de aprovizionare este strict monitorizat si adaptat nevoilor si cerintelor noastre.

In acest sens, prin deschiderea si compepenta echipei Real T.D.C., care s-a dovedit a fi un furnizor de valoare pentru compania noastra, am reusit sa gasim solutii tehnologice la orice provocare ivita in procesul de productie al painii si al produselor de patiserie si astfel sa obtinem o calitate constanta a produselor noastre.

Deasemenea, prin acordarea de consultanta tehnica a Dnei Loredana Latis de la Real T.D.C. cu care impreuna am testat diferite produse... acum...avem solutii pentru orice provocare a oscilatiilor graului din acest an. Impreuna, cu seriozitate, implicare, daruire, construim continuu o relatie din ce in ce mai solida care sa impartaseasca viziunile comune ale celor doua companii.

SC Real T.D.C. SRL este un partener valoros in dezvoltarea noastra, care prin hotararea respectarii livrarii comenzilor, adaptarii produselor sale la cerintele noastre si onorarea clauzelor contractuale contribuie la stabilizarea relatiilor comerciale de-a lungul timpului


[+] mareste - click pentru a mari


Rezultatele testelor efectuate de compania Lido Garbea pentru cateva din produsele noastre:

Produs testat: Ameliorator Real LORD
Data: 12.11.2010
Persoana responsabila de testari: Doina Iancu
Rezultat: A rezultat produse de buna calitate si aspect placut.

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate