Grupul Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si morarit si un jucator important in domeniul productiei si distributiei de biscuiti, napolitane, specialitati de cofetarie si produse de patiserie.

Grupul Vel Pitar in cifre: 12 fabrici de panificatie, specialitati de patiserie, panificatie, biscuiti si napolitane; unitati de morarit; o retea proprie de 157 de spatii comerciale in marile orase din Romania; acoperire nationala; 4.600 de angajati; peste 2 milioane de clienti zilnic. Lunar, in medie, sunt produse aproximativ 10.000 tone panificatie, 300 tone biscuiti si napolitane si 14.000 tone produse de morarit.

Cu angajati de elita pregatiti la nivel european si printr-un sistem eficient si profesional de productie si distributie oferim clientilor nostri din toata tara produse de panificatie si morarit de calitate superioara, in acord cu cerintele legale si de reglementare nationale si europene.

Noi, Grupul Vel Pitar, am reusit aceste performante nationale prin atentia sporita acordata procesului de aprovizionare, prin selectia dupa criterii bine stabilite a furnizorilor nostri si testari indelungate.

Unul din cei mai buni furnizori ai nostri de materii prime si premixuri pentru industria de panificatie este Real T.D.C. SRL care de-a lungul colaborarii noastre din 2005 si pana in prezent ne-au impresionat placut prin deschiderea, competenta si seriozitatea echipei sale precum si prin onorarea comenzilor in timpul specificat, calitatea produselor livrate si asigurarea garantiilor post-livrare conforme cu cerintele contractuale.

Prin construirea unei relatii bazate pe incredere cu Real T.D.C. SRL, printr-o comunicare fructuasa pentru ambele parti si prin impartasirea aceleiasi viziuni de succes, suntem placut impresionati de calitatile echipei REAL T.D.C. care in decursul timpului si-a adaptat continuu activitatea de productie, venind in intampinarea nevoilor noastre.

Prin parteneriatul nostru cu REAL T.D.C. am inregistrat un castig valoros in desfasurarea activitatii Grupului Vel Pitar.


[+] mareste - click pentru a mari


Rezultatele testelor efectuate de Grupul Vel Pitar pentru cateva din produsele noastre:

Produs testat: Ameliorator Real LORD
Data: 19.01.2011
Persoana responsabila de testari: Mariana Savestre
Rezultat: Produsul finit obtinut a fost satisfacator din punct de vedere al prospetimii cojii.


Produs testat: Premix Real PANETTONE
Data: 31.01.2011
Client: Vel Pitar (Bucuresti)
Persoana responsabila de testari: Florentina Radu
Rezultat: Produsul bine dezvoltat, aroma placuta, aspect corespunzator.


Produs testat: Premix Real COZONAC
Data: 31.01.2011
Persoana responsabila de testari: Florentina Radu
Rezultat: Produs corespunzator din punct de vedere senzorial, aspect placut, gust, miros placut si caracteristic de cozonac.

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate