Intai...in 2005...a aparut un vis...un gand...de a-i ajuta pe cei din jurul meu sa-si atinga si ei niste vise...iar in cazul meu a fost foarte usor si in acelasi timp provocator...asa ca am inceput sa-mi sprijin partenerii de afaceri sa isi poata continua si dezvolta afacerea prin implementarea noilor cerinte pentru siguranta alimentului HACCP conform cu standardul european ISO 22000..

Si astfel...din unirea acestor vise comune....a luat nastere REAL T.D.C. ... si cu profesionalism, deschidere, daruire si implicare in identificarea nevoilor partenerilor mei.. am consolidat fundatiile REAL T.D.C. si in numai cateva luni am extins echipa prin atragerea unor tineri motivati, bine pregatiti si dornici de dezvoltare profesionala si personala.

Impreuna cu aceasta echipa minunata... prin ascultarea atenta a dorintelor partenerilor nostri... am construit inca o directie de dezvoltare prin achizitia de utilaje specifice productiei de amelioratori si premixuri pentru industria de morarit-panificatie, patiserie-cofetarie, paste fainoase...si am aprofundat cunostintele de specialitate prin conceperea de noi si noi produse care sa satisfaca orice necesitate a partenerilor nostri...apoi testarea acestora in laboratoarele proprii... dupa care prin adaptarea produselor proaspat concepute pe liniile industriale de productie.

Si astfel...tot la solicitarea partenerilor nostri de afaceri...ne-am extins activitatea de consultanta HACCP, productie amelioratori si premixuri pentru industria de morarit-panificatie, patiserie-cofetarie, paste fainoase cu importul de materii prime necesare acestei ramuri din industria alimentara...

Si astfel...intr-un timp relativ scurt...cu capital 100% romanesc, privat...am reusit sa ne castigam un loc fruntas... ca unul dintre cei mai seriosi, profesionisti si dedicati furnizori de servicii HACCP si materii prime pentru industria alimentara din Romania.

Deoarece suntem o echipa bine pregatita profesional... tanara si dinamica si... intodeauna aproape de partenerii nostri... reusim sa descoperim cu usurinta dificultatile... proiectele si asteptarile fiecarui partener si ... astfel venim in intampinarea lor cu cele mai optime solutii pentru obtinerea unor produse de cea mai buna calitate.

Loredana & Catalin LATIS

Real T.D.C. © 2010 Toate drepturile rezervate